Tojkander & Partners AB bildades 2017 med huvudsakligt verksamhetsområde förmedling av fastigheter och bostäder. Vi ser oss som ett vänligt, vaket och modernt företag med stort kundfokus. Tojkander & Partners ska utmärka sin närvaro och vara verksam där marknaden är aktiv. Med mångårig erfarenhet, kunskap, envishet och öppenhet ska Tojkander & Partners alltid agera professionellt och omsorgsfullt.

ERT HEM

Vi ser varje bostad som någons hem. Vi vet att Ni bor och trivs i ett hem och det är också det vi vill förmedla från början till slut. Blivande spekulanter skall känna den där genuina hemkänslan som man möts av när man låst upp dörren. Vi på Tojkander & Partners är hemkära, vi har ett oändligt intresse av alla typer av bostäder och detaljer och inget lämnas åt slumpen. Vårt ständiga fokus och uppmärksamhet skall visa sig och Du skall alltid känna vår närvaro.

VÅRA PARTNERS

Våra partners är Du! Våra partners är alla De som visar intresse för Ditt hem, våra samarbetspartners, köpare och säljare. Vi vill vara en vaken partner som uppmärksammar och bemöter alla med största omvårdnad.

  • Lisa Tojkander
    Lisa Tojkander Mäklare & Partner

Jag har världens roligaste jobb! Jag tycker det är genuint roligt att träffa människor och jag jobbar hårt för att alltid leverera högsta möjliga kvalitet anpassad efter kundens behov. Mitt engagemang för att Din bostadsaffär skall bli trygg med bästa resultat är hundraprocentigt och jag uppskattar att yrket även bidrar till en personlig relation med Er som säljare och potentiella kunder.

Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra Er trygga i Er förmodligen största affär i livet. Detta i kombination med mitt lugna sätt att bemöta människor leder ofta till en fantastisk affär med nöjda kunder.

Mode och inredning är några av mina personliga intressen och jag hjälper Er gärna med förberedande inför försäljning. Varmt välkomna att kontakta mig för en fri värdering!

Start typing and press Enter to search